Recollida de Cartutxos Buits

recollida

La recuperació dels cartutxos buits és de vital importància per tal de reintroduir-los en el cicle de consum altre cop, per això nosaltres recollim i remunerem els cartutxos que són d’utilitat i gestionem com a residu els que no es poden aprofitar per a un altre cicle de funcionament.

El servei de recollida de cartutxos buits està destinat a les empreses , ja que totes necessiten gestionar aquest residu d’una manera o altra.

Si sou una empresa que necessiteu que us fem una recollida de cartutxos buits i us cal el Full de seguiment de Gestió de Residus Homologat per L’Agencia Catalana de Residus, no ho dubteu, contacteu amb nosaltres, ja que us podem facil·litar aquesta Gestió.

 

Contacta amb nosaltres, per mès informació sobre els tipus de cartutxos, toner, models, utilitza el següent formulari i et contestarem els dubtes.

Aquest lloc web - www.ecoalia.cat - utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Si continues navegant, considerem que Politica de cookies