Qui som, i per què us agradarà treballar amb nosaltres

/Reciclem
Reciclem
A Ecoalia ens dediquem a Reciclar i a Fabricar consumibles reciclats d'impressió de tinta i tòner de primera qualitat i la nostra finalitat és aconseguir la filosofia de les tres R ( Reutilització, Reducció i Reciclatge)

 

 

Especialistes
No som simplement venedors de consumibles, també som tècnics d’impressores i sabem de quina manera s’han d’utilitzar els Cartutxos/ Tòners Reciclats i aprofitem al màxim aquest coneixement per tenir cura de les impressores.
/Especialistes

 

 

/Qualitat%20en%20l'estalvi
Qualitat en l'estalvi
Per això oferim la possibilitat d’imprimir amb una qualitat excepcional similar als cartutxos originals amb total garantia i un estalvi considerable que val la pena a tenir en compte.

 

 

Legalitat
Els nostres cartutxos de tinta i tòner son Reciclats a partir dels cartutxos originals buits, l’alternativa Legal als originals a diferència de la majoria de consumibles compatibles, amb els nostres cartutxos no heu de patir per les impressores, ja que son els mateixos que utiltzen els fabricants Originals. La nostra tasca va dirigida bàsicament al sector empresarial, petita, mitjana i gran empresa, però també estem encantats de donar servei a estudiants i a particulars.
/Legalitat

 

 

/Assessoraments
Truca’ns i et farem una proposta per la teva impressora o envia’ns la teva consulta per e-mail.

 

 

972 22 59 26

Truca’ns i et farem una proposta per la teva impressora o envia’ns la teva consulta per e-mail.

Aquest lloc web - www.ecoalia.cat - utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Si continues navegant, considerem que Politica de cookies